21 Ekim 2008 Salı

Frankfurt`ta kültürlendik...

Stadtallendorf' tan 26 kişilik grubumuzla Frankfurt kitap fuarı' na hareket ettik..Fuara giriş biletleri , aynı zamanda tren bileti olarak kullanılıyor..Oraya ulaşınca tabiiki çil yavrusu gibi dağılmak durumundaydık,çünkü bir binadan diğer fuar binasına ulaşım için servislerin kullanıldığı devasa büyük bir yerde biz beşimiz bile birbirimizi çok zor bulduk..


Konuk ülke Türkiye ama fuara iyi hazırlanamadığımızı, bizler bile görebildik..Yani biz bu aralar fuar fuar dolaşmayanlar...Standlar hiç de dikkat çekici değildi..Diğer ülkeler çok daha iyi hazırlanmışlar..Mesela Arabistan standı çok görkemliydi..


En güzel ve zevk aldığım bölüm Engin Noyan ve Yıldız Ramazanoğlu kitap okumalarıydı..'I' m a muslim, don't panic ' yazan tişörtüyle Engin Noyan Pazar gününün gözdesiydi..Oma kitabından okuduğu kısa kısa bölümleri gözyaşları içinde okudu..Bir insan ses tonunu değiştirmeden nasıl hüngür hüngür ağlar görmüş oldum ilk defa..Sonunda da ''alkışlamıycaz maşallah diycez''İşte birkaç resim..


Fuar alanına topluca giderken...


Görmemiş, bir gökdelen görmüş...tutmuş,resmini çekmiş:)..

Dost dostu nerde bulur? :Kabe'de...Umrede fotoğraf çektirmemize izin vermemişti ama burda çektik..


İşte çok tartılışan harita,buna göre epey bir bölüm gitmiş elimizden..Hiç boş durmuyorlar,özel harita görevlisi ,bu haritanın başında almanlara hikayeler anlatıyor..


Bu harika işler başaran hanımla oturup kahve içerken, pek çok şey sığdırdık iki saate..Dünya misliman kadınları,ideal müslüman bayanlar,dünyada olup biten veya bitmeyen sorunlar,evlilik ,ev işleri...Bizleri hedef kitle olarak görüp anlattı bütün bunları soluk soluğa Yıldız Ramazanoğlu..İnşallah bizlerde oluşturduğu bu pozitif etki hiç bitmez...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

vaybe sanki yanimdaki hanfendiler
bi yana Engin bey bi yana Polat
Alemdar gibi cikmisim.

(DEVLET)

Arsiv

FEEDJIT Live Traffic Feed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...