29 Kasım 2010 Pazartesi

Garabet


Ellerimi şöyle bir ovuşturarak cherryblossom'dan;kendimizde garip bulduklarımız ile ilgili mimi cevaplandırayım: Bence bunu herkes denemeli,düşünmesi bile bir garip oluyor..

*Diş fırçalamadan uyuyamam,yurtta da en çok diş fırçalayan kız seçilmiştim,ona rağmen dişlerimde kahribara çalan renk hakim..


*Mayalı poğaça yapmaktan nefret ederim,çünkü her yaptığımı her defasında atmak zorunda kalıyorum,her tarifi denedim,elim mayayı kaldırmıyor..


*Tak sayılarla ilgili ufak çapta bir takıntım var,alış-verişte tek sayıları kullanırım,(5 süt,3 margarin..) çamaşırı tek sayılarla çırparım..


*Süper Mario'nun tüm versiyonlarını (Nintendo DS-wii-psp-internet) ayırt etmeden sonuna ulaştırmadan bırakmam..İlla o kızı görecem yani.


*Ruh halime göre her duruma uygun şarkı,ezgi vb. bulunduruyorum belleğimde..Bazen bu sinir bozucu olabiliyor,saçma sapan durumlarda aklıma gelenleri beynimden silemiyorum.


*Çoğu zaman kendimi seccadenin başında eteğimin kenarındaki kumaşla oynar vaziyette çeşitli düşüncelere dalmış vaziyette bulabiliyorum,belki inanması zor ama bazen bu saatlerimi almış olabiliyor.


*Ulaşabildiğim hiçbir doktorun, sebebinin ne olduğunu bilemediği bir cilt sorunu peyda oldu yanaklarımda,üç yıl oldu birlikteliğimiz,ne zaman elveda diyeceğini bilmiyorum,Allah herkese sağlık sıhhat afiyet versin.Aklıma gelenler bu kadar.





3 yorum:

cherryblossom dedi ki...

hani bi espri var ya "ulan mario, cocuklugum senin manitani kurtarmakla gecti" diye.. galiba bu senin ömrüne tekabül ediyor o zaman :))

coskunsel dedi ki...

Aynen öyle.Benden de oğluma miras kaldı.

cherryblossom dedi ki...

aa ben cevabini yeni görüyorum :) evet evet Ta Bi de maasallah pek bir iidealist bu oyunda ;) ben de var ya tam tersi bir kez olsun o kizi gördügümü bilmiyorum :)

Arsiv

FEEDJIT Live Traffic Feed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...