29 Mart 2012 Perşembe

Frohe Ostern!


Bu yığıntının anlamı, 'ben Türkiye'ye gidiyorum' demek ..Ve yığıntının büyümesi de gitme vaktinin yaklaştığının alamet-i farikası:)


4 valiz ve yalnızca 2 hafta..

Bunlardan sadece biri 4 kişilik aile giyisileri ile dolu,buna aykkakbılar da dahil..

ee geriye kalan ne?

Çikolata ,parfümeri,bilimum mutfak bezleri,mumlar ,özel yeğen hediyeleri ,
vücut losyonları,kremler..Bunlar Türkiye'de olmadığı için bir almancı bunları götürmek zorundadır:)

Bu bir itiraftır:Bir defasında kimseye hediye götürmemeye karar verip,tıngır mıngır gitmiştim,aile vb.hariç tabi...Bir daha tövbe ettim,çay şeker,kola,çay, şeker , kola..O kadar çok para harcadım ki,buradan götürmek daha hesaplı..


Son görümcemin düğünü için gittiğimiz bu tatil güzergahımız ;Allah'u Teala başka bir plan hazırlamadıysa şöyle..Varış İstanbul,oradan Eskişehir,oradan Çorum,oradan Ankara'da düğün,oradan ben kızcıkla Eskişehir,oradan birlikte Akyazı,oradan tekrar İstanbul..Hadi bakalım hayırlısı..Tüm yolculuk telaşında olanlara Rabbim yardım elini uzatsın..(AA Allah'ın eli olur mu diyene bkz. Fetih Suresi/10)

4 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

simdiden hayirli yolculuklar olsun canim,hediye olayina gelince,aslinda yazacak o kadar cok sey varki ama kisa kesmem lazim,oglan hemen yanimda uyuyor!bi uyanirsa basar cigligi yaramaz! Bende güya bu sene hicbirsey almamaya karar verdim ama düsünüyorumda yapabilirmiyim acaba,o kadar alistimki alisverisine filan! Allah yolunuzu acik etsin...

Unknown dedi ki...

hayırlı yolculuklarrr, allah yardımcınız olsun hayırlı cumalarr.Hediyeler bitmeden bize de uğrasana :P:P

coskunsel dedi ki...

Tesekkürler bir terazi kizi!Su an itibariyle 5 valiz oldular,ben de sinir oldum simdi seneye gidersem bir daha düsünecegim su hediye isini:)

coskunsel dedi ki...

Sagolasin Dürri Yekta!hediyeleri dagita dagita gidicem,kimbilir sana da belki bi yerden düser:)

Arsiv

FEEDJIT Live Traffic Feed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...