28 Temmuz 2012 Cumartesi

Sessiz Haykırış!

Görmek istemediğimden;ağzımın tadı bozulmasın şimdi akşam akşam dediğimden değil elbet  bakamayışım o resimlere..Bebecik onlar daha,ya da masum bir çocuk.Babaları çaresiz,anneleri güçsüz,nasıl dayanır yürek?

İsimler değişiyor sadece Filistin ,Urumçi,Arakan,Patani.. ne fark eder?Acizlik müslümana yakışmıyor ama bu yapışmış sıfatı neden üzerimizden atamıyoruz Ya Rabbi? Cevap bulamıyorum..

Dua ediyorum sadece..

8 Temmuz 2012 Pazar

9 yıl sonra saadet!


Evlilik yıldönümünü; eşi ona güzel hediyeler aldığı halde unutan unutan bir bayan ne yapar?

Önce yerin dibine girer,ardından düşünür kara kara..telafi?

Evet geceden karar verir ,eşinin çok sevdiği ama yıllardır karısı tarafından becerilemeyen bir şey yapsa?

mmm neyse burada kendime döneyim.Akşamdan mayalı kıymalı poğaça yapmaya karar vermekle afakanlar basmaya başladı gene.Gece boyu bir çok araştırma yaptım hatta kabus gördüm rüyamda hamurum taş gibi sertti:)

vee Allah'ım bana 9 yıl sonra güzel yumuşacık harika bir poğaca yapmayı nasip etti..Ama anladım ki bu iş malzeme işi değil,teknik işi..

Tarif ve teknik buradan..


7 Temmuz 2012 Cumartesi

Küçük ve mide bulandırıcı!




 Kene sezonu açıldı..

Sayım yapıyoruz..Taha Bilal..Biiiiir.

4 Temmuz 2012 Çarşamba

Kakılmış balkonda!


Bu benim balkonu 139. temizlemem..

Tam havalar düzeldi heh diyorum şimdi oturulur herhalde,sandalye ,masa,camlar kapılar vb. derken,bir de bakmışım hava bozmuş.

Bugün de çıktık bakalım..Komşuların 'aha geliyo bizimki,almış gene eline bi kova bi bez'  dediklerini duyar gibiyim.Alman da olsalar ,diyorlardır herhalde böyle şeyler,robot değiller ya!

Neyse gene kahve var masada tabiiki ,böyle yoğun iş sonrası.Artık bundan sonra artık sıcak kalır diye tahmin raporu sunuyorum.Temmuz ya hani ,sıcak olur ya hani diyorum,diliyorum..

Arsiv

FEEDJIT Live Traffic Feed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...