17 Mart 2013 Pazar

Huzur Sokagı ile kaçan huzurum!



İslami kesim izleyecekmiş,oyuncular iyiymiş Emine Erdoğan tavsiye etmiş falan  dediler başladık Atv de yayınlanan Huzur Sokağı'na..Başlama zamanı da iyiydi,bir ramazan akşamını seçtiler,iftar sofrası,teravih derken kalbimizden vurdular bizi.Ya sonra ne oldu ?Nerden başladım bırakamıyorum da mecbur seyredicez konumunda izleyici kitlesi oluşturmayı başardılar.

Son bölüm artık ben bunun hakkında birşeyler çiziktireyim dedirtti bana..Biz bu  Murat'ın Feyzaya olan birkaç görmede uğruna ölecek hale gelen aşkı  ve sonunda intiharı ile cebelleşirken,bir de Feyza'nın patronu çıktı piyasaya..Üç kızın peşinden koştuğu Necati meğersem Şükran'a aşıkmış,bunu bizden ne güzel sakladılar,son bölüm belli etti rengini..Oysa ben onu Bilal'in çıtır kardeşine ne çok yakıştırmıştım..
Kötü karakterlerden bir tanesi Emre o kadar  iyi bir kötü ki,kötülüğü bile beceremiyor eline yüzüne bulaştırıyor.Annesi öldü intikamı acı olacak derken,bu gitti  kız gibi iftiralar attı durdu Şükran'ın ailesine.Ayrıca Şükran'ın kızkardeşini nereden öğrendiğini daha çözemedim,bir yerde vardı da ben mi kaçırdım bilemiyaarım  şu an..
 Ya Bilal'in  aniden kaybolması ha dedim bir bu eksikti yeniden dirilme olayı,başka dizilerde başlı başına bir olaydır,burada tek bölüm olayı oldu..Daha Şükran'ın teyzesi  hastane köşelerinde sırrını çözememişken,yıllar sonra gelen kardeşi,bir de ölümcül hastalığı ...imdaaat .Huzur Sokağı'ndan Elm sokağı'na yönelen dizinin girişinde  alt yazı olarak görüş ve tavsiyeleriniz için diye bir mail adresi verdiler.Bir dizi bunu yazıyorsa halka açılım falan değil; bittiğinin resmidir .

O zaman fazla kasmayalım ;Avrupa Avrupa ve İşler Güçler ile devam edelim,yeter de artar bile. Gülmek istiyorum ben biraz:))


10 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Evet Huzur Sokagi biz Türkiye`deyken baslamisti,Ramazandi,kizim izledi ama ben bakmadim,o uzun boylu kizi sevmiyorum,bende gülmeyi secip Avrupa Avrupa,Isler Gücler,Beyaz Schow v.s. izliyorum ,Kuzey Güney bile cok ünlü ama cok gereksiz...

Neyse sen nasil istiy<orsan öyle yap bence...sevgiler.

coskunsel dedi ki...

Zaten tv izlemiyorum,izlersem de bu ikisinden başkasını izlemiycem artık.dediğin gibi gereksizlik oluyor:)

Küb'hane dedi ki...

Huzur Sokagi..
Nede güzel bir kitapti.. Ne aglamistim.. Ne hayran kalmistim sükran'in imanina, ve feyza'nin bilal'de gördügü imana hayran kalisina, ve onun ardindan hemen kapanisina..
Iste kitap dizi oluyor dediklerinde bir yandan bu tür endiseler tasirken, öte yandan kitapta hissettigim duygularin aynisini hissetmek istiyordum izlerken.
Ne yazikki, güzelim kitap oldu feyza'ya asik olan erkeklerin dizisi..
dizi daha ne kadar komediye dönüsecek onu merak ediyorum ben.
diziyi gecelim de kitap güzeldi be ya..

coskunsel dedi ki...

Bende kitabı çok beğenmiştim aynı duygularla başlamışız demek ki diziye.Orjinal haliyle bu kadar reyting alamazdı.Komedi tadında seyredilebilirliği var..

neslinameblog.blogspot.com dedi ki...

Vallahi canim bende anlamiyorum artik bir kac bölümden sonra canini cikariyolar dizilerin :)

coskunsel dedi ki...

Oyumu istikrara veriyorum,kurtlar vadisi diyorum seyretmesem de:)

Küb'hane dedi ki...

trt dizileri bu konuda yine seyredilebilir kivamdalar bence.
yüz küsür bölüm oldu ben sakarya firat dizisini hala hayranlik ve duygulu bir sekilde izleyebiliyorum. oda herzaman gerceklik payini beraberinde getirdigi icin olsa gerek.
hem civik bir sekilde ask hikayeleri de yok. tam tadinda tuzunda :)
Kurtlar vadisini bilmem ama sakarya firati mutlaka tavsiye ederim..

coskunsel dedi ki...

Trt dizilerinden Leyla ve Mecnunu da epey seyreden varmış Kübracım,Sakarya Fıratı da hiç seyretmedim.Tv seyredicisi olmadığım için arada ailecek seyredilebilecek konusu devamlı olmayan şeyleri arasıra izliyorum..Genel kültür için faydalı buluyorum..

Adsız dedi ki...

Ben size seksenlerde yaşamış bir çocuk olarak Seksenler dizisini tavsiye ederim.Gerçi sizde seksenlerde yaşadınız sanırım:-)Bazen iceriginde siyasi olaylarda var o zamanlarda yasanmis olaylar onun haricinde güzel yapım.

coskunsel dedi ki...

Evet o da güzel ,bi de 90 lar çıktı şimdi.

Arsiv

FEEDJIT Live Traffic Feed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...