2 Haziran 2013 Pazar

Hababam sınıfı taksim faciası!

Dün bu devletin ;namaz kılan birileri tarafından güçlendirilip,avrupayla boy ölçüşecek hale gelmesini çekemeyen çapulcuların "devrim yapacaz  az kaldı" nidalarıyla taksimi yakıp yıktığı gündür.

Sadece orda değil, Ankara İzmir Mersin gibi solcu kesimin faturası milyonlara varan zararla;ayaklarında mekap , şalvar ve sırtındaki namlulularla dağdan inenlerin arkalarını dönüp sırıttıkları  gündür.

Kardeşin kardeşe , akrabanın akrabaya, komşunun komşuya bile birbirine düşürüldüğü; facebook ,twetter vs. arkadaş listelerinde kavgalar ve elemelerle amaçlarını gerçekleştirdikleri sanılan ve bunlara alet olunan gündür.

Başta herkesin normal gördüğü üç beş kişinin çevre hareketiyle başlayan ;200 ölü var, dozer bir çocuk ezdi, bir teyzenin kulağı koparıldı, bir hamilenin doğum sancısı geldi vb. kendi çıkardığı habere inanan  andavallar sayesinde amaçtan kilometrelerce uzağa gidilen gündür.

Çevreci kişinin muhtemelen sabah uyanıp  etraftaki zarara şaşkın ve anlamaz gözlerle bakıp, kafasını ellerinin arasına almış " biz nelere alet olduk böyle" deyip hayıflandığı gündür.

Sanatçı yazar bozuntularının , bi halt islediklerini sanarak sanatçılar örnek olmalı ! misyonuyla halkı galeyana getirdikleri  , sonradan da işin boyutu korkutmuş olacak ki , şiddete karşıyız nolur kimse şiddet kullanmasın dönün dağılın diye yalvarıp çark ettikleri gündür.

Dostu üzen düşmanı sevindiren cinsten...

Bir deli kuyuya taş atmış onbinler çıkarmaya çalışmış, bak sen şu işe..

6 yorum:

Unknown dedi ki...

ne kadar da haklı bir yazı olmuş..ellerin dert görmesin..

coskunsel dedi ki...

Keşke daha fazlasını yapabilsek, millet olarak zor günler bizi bekliyor. Daha kötü olmadan sonlanır inşallah herşey..

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Haklisin ben söyle bir baktimda adamlar sadece isyan cikaralim diye yirtiyorlar kendilerini,herkes birsey söylüyor,aslinda Türkiye`de her kesilen agaca yesile bu kadar sahilenme olmadi bugüne kadar,polis biraz sert davrandi sadece,ama hakedenler vardi iclerinde.

coskunsel dedi ki...

Dedigin gibi polis biraz fazla yüklenmiş olabilir ama küfür ve rencide edici hakaretlere karşı polislerin de sabrı taştı.dileğimiz bir an önce sular durulsun ve herkes bu olayı unutsun inşallah

Adsız dedi ki...

Slm blogunuzdaki yaziyi gorunce biseyler yazmak istedim dilimin dondugunce,malesefki kotu gunler yasiyor cnm ulkem,hele ki Istanbul ´um.Ben diyormki taksimdekilere dua edelim ALLAH islah etsin diye hatta Rad suresi 15. Ayet ile :),sanmasinlarki istediklerini basarabilicekler cehenneme cevirmeye calistiklari yerin ne kadar kutlu bir yer oldugunu unutmus gibiler,o yerin ustundekiler buna musade etmez ama ALLAH muhafaza zalimler emellerine dogru ilerlediler,o topragin altindakiler buna musade edermi Rabbimin izniyle?Umitvar olalim guzel gunler TURKIYEMiZ iicini!!!!

coskunsel dedi ki...

Ellerinden geleni yapsınlar.Bu milletdualarla bu günlere geldi.Inşallah dualarla daha da ileri gidecek.Rabbim fırsat vermeyecekler bölücülere,zalim ve fesatlık çıkaranlara inşallah.Ümidimiz hic solmayacak ALLAHINİZNİYLE.

Arsiv

FEEDJIT Live Traffic Feed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...