4 Ekim 2014 Cumartesi

Bayram; ağzımızın tadı

Hamdolsun ki bu bayramda da gidebilecek kapımız, sofrada yerimiz , ellerini öpeceğimiz büyüklerimiz, harçlık verecek küçüklerimiz , ikram edecek tatlımız, çiçeklerle gelen misafirlerimiz oldu.
Rabbim olmayanın yüreğine inşirah versin..

Bayram anısı: Evine misafir olduğumuz bir büyüğümüz ; eve şeker toplamaya gelen çocuklara kapıda kurbanın önemini anlatıyor.Ne yazık ki , yanındaki arkadaşını koluyla dürtüp, "Bu ne bayramıydı lan? " diyenlerimiz var..

2 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Dün gec yattim ama postunu görmedim!

Ne güzel yaaa ne güzel! burda bu sekilde Bayram tadinda olmaniz,harika,Allah eksik etmesin,dualarin kabul olsun insallah canim...

Bugünde görüstügümüz gibi biz pek anlamiyoruz ama en azindan Kurban etimizi aldik yedirdik cocuklara,onlarda anladiki bugün bu Bayramda et yeniyor! Cok sükür diyelim napalim,insallah cocuklar büyür torunlarim olurda onlar benim elimi öpmeye gelirler,Allahim rüya olmali bu,rüya olamadan gercege dönüssün,kismet olsun,cok öptüm seni,,yeni isinde kolayliklar dilerim...

coskunsel dedi ki...

Çok sağol canım , burada birarada yaşamanın avantajını yaşıyorum telefonda da söylediğim gibi:) İnsan kendisi oluşturuyor mutluluğunu inan ki, özel bir et alıp pişirmen, kokusunu çocuklara duyurman, muhtaçların halini anlatman da çok güzel..

Arsiv

FEEDJIT Live Traffic Feed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...