19 Şubat 2015 Perşembe

3.sayfadan düğün haberi!

Çinli çiftin düğünü Carisma düğün salonunda büyük bir coşkuyla gerçekleşti.
Oturacak bir masası olmayan çift bütün gece çılgınlar gibi fotoğraf çektirdi.Düğünde sahne alan Çinli san'atçı , derin ve eşsiz iki eser seslendirip misafirlere aralarda duygulu ve ince nutuklarda bulundu.Misafirler pek anlamamış görünse de kalp dili diye birşey vardı.
Damadın paraya kıyıp ikram ettiği,çin adet ve geleneklerini yansıtan şahane sofra misafirlere ilginç anlar yaşattı.Köpek balığı çorbası, ördek dili kızartması, deniz altı böcekleri, domuz kızartması , salyangoz ' dan oluşan nefis menü , misafirlerin ağzını açık bıraktı. Başörtülü bir davetlinin bir ara dışarı çıkıp , arabaya bindiği ve bisküvileri ağzına tıkıştırırken boğulmak üzere olduğu gözlemlendiyse de bu ; düğüne gölge düşüremedi.Bekar erkeklere gelin çiçeği atılması, anne babanın ağlatılması gibi aksiyonların ardından efsane düğün sona erdi !@$^*/#@"/:!!!!!!

6 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Cook iginc olmus bu dügün gercekten!Bu cinlilerden nedense nefret eder oldum,abuk sabuk seyleri yemelerinden olsa gerek,iyi dayanmissiniz yinede,ee bizede mutlulklar dilemek düser o zaman ne diyelim!

coskunsel dedi ki...

Bana en uzak ve en soğuk gelen ırk Çinler derim hep.İfadesiz gibi gelirler bana.Eşimin iş arkadaşıydı meraklandık gittik , ağzımızın payını aldık.Gerçi sonra helal yemek de geldiama mide kalktıktan sonra;)

Unknown dedi ki...

O puskevit yerken yakalan bayan bana biyerlerden tanidik geldi :-)

Unknown dedi ki...

Okurken cok guldum Sepcancim sizi o masada hayal edebiliyorum.

coskunsel dedi ki...

Ellerinde çocuklar , çikelatalar püskevitler:)))

coskunsel dedi ki...

Çok komikti cidden:)) yasin gs maçı izledi telden.Ben de şaşkoloz gibiydim:)

Arsiv

FEEDJIT Live Traffic Feed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...