5 Mart 2015 Perşembe

Dolu dolu 39!

Peşpeşe dogum günün postaları yayınlıyorsam , bu demektir bizim ailenin mübarek üç aylarının içindeyiz.Bu yazıyı da  bu saat gonderiyorsam , bu da demektir ki senin birkaç saat içinde buraya geleceğini tahmin ettiğimden ;)

19...29...39;  bir sonraki onlu sisteme geçmediği için, şanslı yaşlar.Yani aslında 40 gibi çok ağız dolduran bir yaşa sadece bir yıl kalmış , ama sen hala 30'luları kullanıyorsun, hoş hâlâ da hakkını veremeyip yaşını bir türlü göstermiyorsun..

Bu sene nasıl geçmiş şöyle bi göz atalım;

Çok kızdıkların; alman vatandaşlığına geçmemen için uğraşan polisler , Taha'nın "bağzı" şeyleri! ,  mütemadiyen sorulan şifreler, açılmayan cevapsız aramalar, duyulmayan telefonlar, benim evle ilgili ufak tefek hassasiyetlerim ( "sesinin yüksek çıkması sendeki suçluluk psikolojisinden " :) ; seni ( ve o topluluktakileri) çileden çıkaran fb-gs dalaşmaları, hökümet karşıtları, anarşikler , trafikte düzgün gitmeyenler, düzgün gidenler...pppp epey uzadı:)

Çok özlediklerin ;  köprüde balık ekmek yemek , dolmuşa çek dostum demek , ver elini Yenikapı ver elini Bebek, Tarabyaaa :(

Üzüldüklerin ; kızcığın ateşleri , bizden ayrı geçen günler , hezimetle biten maçlar, geçirdiğin sağlık problemin..

Hobilerin; kitap okumak , müzik dinlemek derrrmişim:) yok yok bu sene spor senesi, trende telefondaki filmleri izlemek , düzenli aralıklarla arabanın bendeki  sağlam anahtarını istemek, sıkıcı mekanlarda masa altı maç vb.izlemek( Bkz.resim A)

Hoşlandıkların;  Sürpriz yapıp eş dost sevindirmek, askere gitmeden tezkere almak; el emeğinle yedirip içirmek,bizi mutlu etmek, Movie Park gezimiz, yine bol sinema ve bol film

Bir arada geçirdiğimiz saatler bize mutluluk verir.Aynı anda da zamansızlıktan şikayet ederiz sıklıkla.Zaman ve mekan mefhumunun kaktığı , gerçek yurtta , bir güzel gölgelik de bize düşmesi için dua etmekteyim..Yeni yaşın hayırlı olsun bize , güzel insan..

6 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Canim benim nede güzel anlatiyorsun bu dogum günü faslini,bayiliyorum bu sevdikleri sevmedikleri kismina:))Sende iyi tesbitlerde bulunuyorsun,hepinize nice mutlu seneler!

coskunsel dedi ki...

Çok sağol canım , şu fasılları atlattık ya artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:)

Yasin Demirci dedi ki...

Ardı arkası kesilmeyen süprizlerle ve harika görünümlü pastamla hayatımda açık arayla geçirdiğim en güzel doğum günümdü.
Bana bugünü yaşattığınız için önce ALLAH'a sonra sana ve evlatlarıma şükranlarımı sunuyorum.
Yaşamak güzel ama sizinle daha da güzel, iyi ki varsınız ve iyi ki biz bir aileyiz.

Not: 40. yaş günümde ki süprizlerini şimdiden merak ediyorum :).

coskunsel dedi ki...

Sevdiysen ne mutlu bana, ufak tefek aksilikler olduysa da ben de hazırlarken çok eğlendim ve heyecanlandım.İyiki varsın ve iyiki biraradayız hamdolsun.40. Yaş için şimdiden düşünmeye başlamalı..

Hatice Mungan dedi ki...

Hayirli uzun ömürler ... sevgiler

coskunsel dedi ki...

Ćook teşekkürler

Arsiv

FEEDJIT Live Traffic Feed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...