21 Nisan 2015 Salı

Görene ..Köre ne?

Oğlumun dinozor aşkı yüzünden gitmiştik Senckenberg Müzesi'ne ama devâsa bir kompleksle karşılaştık .Sıradan başladığında , çok fazla incelemezsen dört saatte çıkışı görebileceğin bir araştırma merkezi burası.

İlk insan iskeletleri , fosiller , içi  doldurulmuş hayvanat bahçesi,iç organlar, hayvan ceninleri , binlerce çeşit börtü böcek , denizin ilk canlıları , gezegenler , volkanlar , bilgilendirme videoları ..Herşey gerçek , gün gibi ortada , bu yolun sonu herşeyi yaratan bir varlığa çıkar..Anlayabilene, görene , köre ne?

Hadi bi de dörtlük patlatalım;

Her nereye bakarsan Hak gözüyle bak, 

Böyle bakan göze olmaz yasak,

Biz tefekkür ettik onlara bakarak,

Alman ağzı açık baktı avanak avanak:)))


6 yorum:

Kiremithanem dedi ki...

S Bahn veya u Bahn istasyonlarında devasa çiçek ağaç kısaca doğa resimleri asilidir, bilirsiniz..her gidisimde hayran hayran seyre daliyorum..hadi en ince en minik detayini cektiniz astiniz kimbilir belki size göre teknolojinizi sergileme imkanidir bu ama bana göre muhteşem bir sanatçının eseridir duvarlarinizdaki..istediğiniz kadar mikro macro çekimleri yapın bu güzellikleri Yaradani gostermiyorsa cihazlariniz ve gprmuyorsa gözleriniz gerçekten pek de etkileyici ve faydalı oldukları soylenemez.

coskunsel dedi ki...

Şehre uzak oturduğumdan ve onları kullanmadığımdan bilemedim ama çok haklısın, Allah gören gözler , duyan kalpler versin..Blogunuz çok güzelmiş , ziyaret ettim , aktif bir blogger olsaydım kesin bir şablon da ben alırdım, belki de ileride..

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Selcancim bakamadim ne zamandir sana,neler yapiyorsun? Sana bir mim yolluyorum yapmak istermisin, keyfin olursa bir dene istersen sevinirim,sevgiler canim...

coskunsel dedi ki...

Ben de zaten arar ara geliyorum canım;) tamam mime bakıyorum hatta hemen çıkıyorum burdan :)

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Anlayabilene ,köre ne?

Ne güze kisa ve öz.Ayrica bu müze cok güzel,tam bizlik yani! Bu tatilde kura gitmeyi planlamistik,ama olmadi,yetismeyecek yani,bu yüzden birseyler bulmam lazim,yarin bir bakayim haritada nerde,gerci burdada buna benzer seyler vardir belki ama hem gezme hem ögrenme hos olurdu dogrusu...Size yakinmi bilmiyorum ama belkide size ugrariz kimbilir? sevgiler...

coskunsel dedi ki...

Burayı çok çok tavsiye ederim canım tam sizin aileye göre .İçinde yok yok.Bize bir saat uzaklıkta bir yerdi.Ne demek seve seve mutlaka beklerim;)

Arsiv

FEEDJIT Live Traffic Feed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...