31 Aralık 2015 Perşembe

Tuvalet kağıdı rulosu dönüşümleri vol1

Çocuklarla neden etkinlik  yapılmalı sorusuna benim cevabım; annenin kendisini daha iyi oyalayabilmesi olur.Birşeylerle uğraşırken o dağılan kafa gibisi yok:)
Yanısıra çocuğun konsantresinin ve benimle iletişiminin en yoğun olduğu bu anda her çeşit soruya cevap alabiliyorum.Çocuğum elişi  becerilerini geliştirirken onu tv bilgisayar vb şeylerden uzak tutmuş oluyorum.
Araya çeşitli öğütler veya kulakta kalması faydalı tavsiyeler de serpiştirebildiysem günü epey kârla kapatmış oluyorum.

18 Aralık 2015 Cuma

33! Selfie için güzel bir yaş :)

(En iyisi 34. yaşıma girmeden , 33. yaşımla ilgili bir posta atayım da gelenek bozulmasın, netekim 28 Kasım 'da doğmuşum)

Kendimi bağımsız olarak inceleyemediģimi farkediyorum şu an..Oğlum 10 , kızım 4 yaşında , diye düşünerek başladım bu yazıya..Eve giriş çıkış saatleri, okuma saati , alış veriş zamanı , yemek pişirme durumları bu sene de çocuklarıma göre ayarlı tabiiki.Kızım benden birşey yapıştırmamı istediyse, ellerimi kurular gelirim mutfaktan..Oğlumun bir müşkili olsa , sofranın başında olsam giderim yanına. Başka türlü yapamıyorum , bende böyle!!

♡Gel gelelim büyüyorlar kendi kendine yapacakları şeyler fazlalaşmaya başladı ve orantılı olarak benim de kendine ayırdığım zamanlarım arttı. 

♡"Daha çok yemek çeşidi , daha çok okuma, daha çok film , müzik, gezi , ..herşeyden daha bir çok yaptım gibi

♡Bu sene leylekleri havada görmemin gereğini yaptım ve 3 kez Türkiye'ye giderek ve bu dalda rekorumu  kırdım.Daha nice rekorlar nasip olsun demeden de geçmiyim.

♡En çok üzüldüğüm : her defasında resimlerine  bakıp ağladığım savaş ve özellikle savaşın çocukları. Resimlere bakmaktan kendimi almak istemiyorum.Peygamberim(sav) her gün o kabirleri neden ziyaret etti?

♡ Düşündüren :Bu sene oğlum acaba önün önü ergenliğe girmiş midir diye kafa kurcaladığım çok oldu. Bazen onu Gülse Birsel'in yazısı aklıma gelip  çimdiklemek istedim :) Hani psikolojimiz bozuluyorsa bir çimdikle çıkarıverirlerdi diyor ya..Ben de çeşitli psikotravmatik olaylara girmeden bir çıkarayım istedim .Yapmadım .Ceza olarak yazı yazdırdık , ödül olarak playstation saatleri verdik..Geçinip  gidiyoruz;)

♡ En çok eğlendiğim ; Türkiye tatilim tabiiki de , Nevşehir gezisi bünyeme çok iyi geldi , eş dost akraba aile .. Zamanın geçmemesi için erkenden kalkıp geç saatlerde yattım:)

♡En güzel yenilik: Hayatıma öğrencilik yıllarında en özel en güzel insanlarla , ev arkadaşlarımla yine aynı sokaklarda gezmek , yemek yediğimiz, alış veriş yaptığımız  yerlere gitmek , tekrar o yıllara dönmek . Grup toplandı, esti gürledi , güldü eğlendi..

♡ Sağlık : Senelerce kendisiyle boğuştuğum cilt hastalığım Rosacea 'ya bu sene galiba elveda dedim.Galiba diyorum çünkü bunun geçtiğinden hiçbir zaman tam emin olamazsın.Ansızın çıkıp geliverir maazallah.

Ömrümden bir sene daha geçip gitti , üzülmem ,elimde ne kaldı ona bakarım..E artık önümüzdeki maçlara bakalım ve Mevla ne eyler görelim;) Eşime de doğum günü sürprizlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum gerçi soğuk hava şartları olayı patlatsa da fikir güzeldi..Rabbim birlikte geçireceğimiz nice güzellikler nasip eyleye..amin



Arsiv

FEEDJIT Live Traffic Feed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...